Hoppa till sidans innehåll

Boka bana


Alla banbokningar görs nu via MATCHi, en modern onlinetjänst för racketsport.

Bokning och betalning av våra banor hanteras nu tillsammans med en ny leverantör, MATCHi. Det kommer att underlätta för er att boka och betala speltider, och för oss att hantera medlemsregister, kontrakts- och träningstider, samt ge oss bättre möjlighet att bedriva en effektiv verksamhet. Via tjänsten kan du även söka spelpartners på din nivå.

 

bokabana

 

Medlem med mailadress:

Om vi har din emailadress så har du fått en inbjudan till det nya bokningssystemet. Klicka på länken för att skapa ett användarkonto i MATCHi. Därefter kan du boka tider till medlemspris.

 

Medlem utan mailadress:

Vänligen kontakta klubben om du inte fått en inbjudan, så sänder vi en. I övrigt se ovan.

 

Ej medlem:

Gå till MATCHi och skapa ett användarkonto. Därefter kan du boka tid på bokningssidan. Där går det även bra att ansöka om medlemskap, om du vill spela billigare.

 

När du ska spela:

Du får en kod till anläggningen i samband med din bokning. Koden är giltig 30 min innan din bokning och 10 min efter. Banorna tänds och släcks automatiskt tänk på att du måste gå fram till rörelsesensoserna som finns på banan för att de ska tändas.

 

Utebanorna - Haningevallen

På utebanorna finns det kodlås. Koden får man i mailet tillsammans med bokningsbekräftelsen efter gjord bokning. För den yttre dörren är det den fyrsiffriga koden följt av två nollor (XXXX00) och på hänglåsen till banorna endast den fyrsiffriga koden. 

 

Spela ännu billigare med klippkort

Alla ni som spelar mer än någon enstaka gång kan nu köpa förmånliga klippkort. Senior 65+ och juniorer i Tennisskolan spelar extra billigt. Klippkorten kan köpas online.

 

Frågor

Får du problem med att boka eller undrar över något, läs i första hand hjälpsektionen på MATCHi. Kvarstår frågor, kontakta kansliet så hjälper vi dig. Vi hoppas alla blir nöjda och vi tar gärna emot feedback och förslag på förbättringar som vi kan förmedla vidare (eller skriv en rad direkt till leverantören av MATCHi).

 

Hälsningar,

Haninge TK

Uppdaterad: 13 DEC 2016 20:38 Skribent: Philip Paluchiewicz

   bokabana

 

STRÄNGA OM DITT RACKET HÄR!

Söderorts billigaste racketshop

på tennisracketar, strängning och tennisskor!

20% på ordinarie pris.

Läs mer: Shopen

 

Ny sponsormeny för ditt företag! 

Passa på och stötta HTK's verksamhet

och bli en bättre tennisspelare och

kanske få ett ännu mer välmående företag.

Läs mer: Klicka till sponsormenyn

 

 

 

Postadress:
Haninge TK - Tennis
Box 39 Haninge, Torvallavägen 14
13644 Handen

Kontakt:
Tel: 087774343
E-post: kansliet@haningetk.s...

Se all info